Honma Tokyo  

революционна процедура за получаване на права,
лъскава и копринена коса

Лечението с кератин и б.токс е революционна процедура за получаване на права, лъскава и копринена коса.  Honma Tokyo е съсредоточил вниманието си върху качеството на продуктите и нуждите на потребителя, като по този начин се запознава с разнообразни продукти, които биха могли да отговорят на изискванията на всеки клиент. Произведени по японска технология, разтворите на Honma Tokyo не съдържат формалин, формалдехид или техни производни, Honma Tokyo използва консервантът феноксиетанол, който не вреди на здравето и естествено се отстранява от тялото. Значителното предимство на лечението с кератин и б.токс на Honma Tokyo е, че по време на краткото действие на продукта косата може да се измие само след 20 минути. Лечението с кератин или б.токс ще се поддържа в продължение на 3-6 месеца, само ако използвате специалните поддържащи шампоани от Honma Tokyo.

Лечения с кератин и ботокс, предлагани от Honma Tokyo:

Продукт за изправяне на косата, който изисква повече усилия, като гъста, къдрава, непокорна, много подута, разхвърляна, афро коса. Кафе Premium съдържа много масла, глутаминова киселина – основната аминокиселина в косата, която оставя косата права, блестяща и копринена. Резултатите се запазват до 6 месеца.

Продукт, предназначен за хора, които искат да изберат 100% органична процедура. Coffee Green е протеинов изправител, чиито резултати отнемат по-малко време, но вместо това продуктът успява да изправи дори косата на афро, не премахва изпарения с неприятна или дразнеща миризма, той е разрешен както на бременни дами, така и на деца.

Революционният продукт на Honma Tokyo. Това е перфектната комбинация от б.токс и кератин. Биксипластията успява да изправи фината, вълнообразна, повредена руса коса много добре, но също така поради високото съдържание на масло в Амазонка и цистинът има голяма регенеративна сила. Bixyplastia предлага максимален комфорт за господаря, тъй като не се притеснява по никакъв начин при нанасяне на продукта. Тайната на продукта е, че в зависимост от начина на приложение, той може да действа както б.токс, така и кератин.Резултатите се поддържат до 4 месеца.

Прекрасният продукт на компанията Honma Tokyo, който успява да регенерира най-повредената коса. Тази процедура представлява термична реконструкция на косата, HBRUSH успя да възстанови дисулфидните връзки в косата поради високото си съдържание на цистин.В допълнение, HBRUSH съдържа лилави пигменти, които намаляват ефекта на жълтата коса поради обезцветяване, а тъмната коса запазва оттенък. богат нюанс. Капилярната б.токс процедура е разрешена за бременни жени. Резултатите се поддържат до 3 месеца.

Терапия Детоксикация H-Detox Prime е ефикасна за намаляване на себума от корените и интензивното възстановяване на изтощената коса. Терапията възвръща косата която е афектирана от химичните продукти и механични процедури и подготвя косата за една нова процедура. Съдържа морскибио-активни съставки и био-активни от краставица, ябълки и лимон. Всички те участват в процеса на детоксикация и възстановяване на косата и в същото време я прави бляскава, еластичнаи съдържа  UV защита.

Можем да видим, че Honma Tokyo има решение за всеки проблем с типа коса, но в същото време клиентите ще се възползват от дългоочаквания комфорт:

Разтворите на Honma Tokyo са нетоксични!