Почистващи и хидратиращи
процедури

Контакти

+359 895 002 341

dolcebellezza@abv.bg

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон - Пет: 8:00 - 21:00

Съб: 8:00 - 21:00

Нед: 10:00 - 21:00

ЛОКАЦИЯ

бул. Марица 43, Пловдив, Кършияка

Почистване на лице
с Аква пилинг система

HydraFacial/Водно дермабразио

Най-новата терапия за прецизно почистване в дълбочина на кожата, Аква Пилинг 9 в 1, е най-доброто решение за твоето лице. Процедурата преминава в 9 етапа, с които се постига резултат за минути и твоята кожа е по-гладка и чиста от всякога! Търсиш подмладяващ ефект? Или почистване, третиране на тъмни кръгове и торбички под очите, както и подобряване на структурата на кожата? Всичко това е вече възможно с почистването 9 в 1
Системата е иновативен начин за почистване, изглаждане и подмладяване на кожата. Комбинацията от вакуум и специално разработени серуми, които навлизат в дълбочина, правят третирането на кожата много по–ефективно – без зачервявания и период за възстановяване. Третира голям диапазон от козметични проблеми.

Терапията протича в 9 стъпки:

Почистването на лице с ултразвук е деликатна процедура, която има дълбок и ефикасен почистващ ефект на порите. С нея деликатно се отделят мъртвите клетки, себума и чрез микро-вибрации се отстранява замърсяването от кожата.

Системата е иновативен начин за почистване, изглаждане и подмладяване на кожата. Комбинацията от вакуум и специално разработени серуми, които навлизат в дълбочина, правят третирането на кожата много по–ефективно – без зачервявания и период за възстановяване. Третира голям диапазон от козметични проблеми.

Прилага се за лечение на кожни болести, акне, гъбични и бактериални инфекции и бързо заздравяване на рани.

Това е перфектна терапия за тъмни кръгове, торбички под очите, фини бръчици в околоочната зона и отпусната кожа на клепачите. С биолифтинг се третират успешно дори бръчки тип “пачи крак”. Биолифтингът създава резонанс, идентичен с този на човешкия организъм, което го прави перфектното решение за кожни проблеми.

Терапията насища кожата до най-дълбоките слоеве с чист кислород. Служи като транспортно средство на активните съставки и подобрява обмяната на вещества. Има антиоксидантно действие и възстановява увредената кожа след агресивни процедури.

Чрез лимфния дренаж се стимулира кръвопотока в проблемните зони и се подобрява общото състояние на кожата. Почиства тъканите в дълбочина и засилва лимфния поток. Това е процедура, която се използва за цяло тяло, но при лицето постига зашеметяващи резултати!

Резултат:

Кожата е почистена и хидратирана в дълбочина. Отстраняват се различните замърсявания, мъртви клетки и излишният себум. Предотвратяват се възпаленията и появата на черни точки.

Протокол:

цена:

Зона1 бр.4 бр.
Лице90 лв.320 лв.
Шия110 лв.400 лв.

Стандартно почистване на лице с пара и професионална козметика SELVERT TERMAL

За терапията се използва професионална козметика SELVERT.

Протича в 5 стъпки:

Резултат:

Дълбоко почистена кожа и пори, редуцира възпалителните процеси.

Протокол:

Цена:

Зона 1 бр. 4 бр.
Лице 150 лв. 520 лв.
Шия 70 лв. 240 лв.

Стандарно почистване на лице с ултразвукова шпатула и професионална козметика
SELVERT TERMAL

За терапията се използва професионална козметика SELVERT.

Протича в 5 стъпки:

Протокол:

цена:

Зона1 бр.4 бр.
Лице50 лв.180 лв.

Мезотерапия с пистолет Ez Injektor и FILORGA – дълбока хидратация

Френската лаборатория FILORGA , която вече повече от 40 години, създава високо технологични продукти за естетична медицина и продукти със ЗЛАТЕН СТАНДАРТ за качество и ефективност. Мезококтейлът NCTF (New Cellular Treatment Factor) Най-ефективният био-полиревитализиращ коктеил с 59 активни съставки плюс хиалуронова киселина, чиято цел е да възстанови увредените функции на клетките с кожата, да стимулира пролиферацията на фибробластите и да обнови междуклетъчния матрикс. Единственият продукт, който притежава CE маркировка за инжектиране. Методът на стерилизация чрез двойна филтрация (патентован от Filorga Lab.) гарантира ефективността на активните съставки.

NCTF135 съчетава 59 активни съставки плюс 0,025 mg/ml свободна хиалуронова киселина, подходящ за млада кожа.

Протокол:

Цена:

Мезотерапия с NCTF 135

Зона 1 бр. 4 бр.
Лице 150 лв. 520 лв.
Шия 70 лв. 240 лв.
Деколте 70 лв. 240 лв.
Очи 60 лв. 200 лв.

Geneo+ Супертерапия 3 в 1

Kозметичната платформа GeneoО+ e иновативна патентована и клинично доказана технология, която съчетава последователно няколко основни терапии. Комбинираното въздействие на различните методи постига несравними резултати за
цялостно дълбоко хидратиране, подмладяване и освежаване на кожата. Нещо повече, GeneoО+ осигурява насищане на клетките с кислород по естествен път и предоставя МОМЕНТАЛЕН РЕЗУЛТАТ на ЛИЦЕ, ШИЯ и ДЕКОЛТЕ.

OxyGeneo работи с две формули гел:

Процедурата е безопаснa, безболезненa и нежнa и може да се използва при всички типове кожа, дори и чувствителни.

Видими резултати още след първата процедура:

Протокол:

Цена:

Зона 1 бр. 4 бр.
Лице 120 лв. 360 лв.
Шия 70 лв. 200 лв.

Диамантено дермабразио  
(микродермабразио)

Процедурата е универсална, подходяща за приложение при широк кръг пациенти. Методът е разработен за третиране на лице и тяло и съчетава в себе си повърхностен механичен пилинг с корундови микрокристали и вакуум масаж. Прилага се както като ефективен антиейдж метод, пигментации,  така и в комплекса от стъпки при лечение на акне.

Терапията протича в 6 стъпки:

Резултат:

Стимулира се образуването на нов повърхностен слой на епидермиса, отстраняват се замърсяванията и мъртвите клетки. Порите се отпушват, кожата се усеща чиста и сияйна.

Протокол:

Цена:

Зона 1 бр. 4 бр.
Лице 50 лв. 170 лв.
Лице + шия + деколте 70 лв. 240 лв.

Лазерен карбонов пилинг за лице

(Холивудски пилинг)

Той представлява патентована синергия от 4 технологии: биполярна радиочестота (най-мощната произвеждана някога – 150 W), IR (инфрачервена светлина), пулсиращ вакуум и масажни ролки.

Какви са ползите от лазерния карбонов пилинг?

Какво представлява самата процедура?

Процедурата избистря тена, заздравявата стените на съдовете (редуцира капилярите), унищожава в дългосрочен план бактерията, която предизвиква възпаления и стимулира колагена в дълбоките слоеве. Веднага трябва да видите по-здрава, блестяща кожа и по-стегнати пори. Ако имате чувствителна кожа, може да изпитате леко пощипване или зачервяване на кожата. Това обикновено продължава един час или по-малко.

Ефективна ли е процедурата?

Лазерният карбонов пилинг е много ефективен за подобряване на външния вид на мазна кожа и разширени пори. Ако имате тежко акне или белези от акне, може да са необходими няколко лечения, преди да видите пълни резултати. Фините линии и бръчки също трябва да бъдат видимо намалени след една или повече процедури.

Какво усеща пациентът по време на карбоновото подмладяване и пилинг ?

Този въпрос е свързан с факта, че повечето пилинг методи са свързани с усещане за парене, дискомфорт или болка. Една от основните цели при разработването на карбоновия лазерен пилинг и подмладяване е да не причинява дискомфорт, с изключение на усещането за топлина. Този факт е категоричен „плюс”, което прави тази терапия привлекателна за повечето пациентите.

Цена:

Зона1 бр.4 бр.
Лице150 лв.480 лв.