Подмладяващи
терапии

Контакти

+359 895 002 341

dolcebellezza@abv.bg

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон - Пет: 8:00 - 21:00

Съб: 8:00 - 21:00

Нед: 10:00 - 21:00

ЛОКАЦИЯ

бул. Марица 43, Пловдив, Кършияка

HIFU – Ultra MPT – най-новата технология за неоперативен лифтинг

СТЯГАНЕ И КОНТУРИРАНЕ

Ultra MPT е нов неинвазивен ултразвуков апарат, чрез който  Макрофокусирани трансдюсери с по-голяма плътност и по-дълбоко проникване на HIFU се насочват към подкожните слоеве на тялото на 3 различни дълбочини, за да изтънят контурите и да премахнат упоритите мазнини.

Какви са предимствата?

Ultra MPT използва накрайници, фокусирани на различна дълбочина в кожата за лифтинг и стягане на лицето, както и за стягане на телесните тъкани и оформяне на контура. Пациентът може да се подложи на индивидуални процедури за лице и тяло без притеснение от болка и посттравматичен стрес.Бързото прилагане и прецизност  на трансдюсерите за микро- и макрофокусиран ултразвук. Забележителни резултати още след първа процедура.

Как Ultra MPT премахва мазнините от тялото по естествен път?

Макрофокусираните накрайници за излъчване в дълбочина увреждат мембраните на мастните клетки, изградени от триглицериди, които се транспортират чрез съдовата и лимфната система до черния дроб. Този процес е възможен благодарение на естествения метаболизъм, а черният дроб не прави разлика между мазнините, разградени от Ultra MPT, и онези, постъпващи от консумирана храна.

Има ли странични ефекти?

Финалните резултати от лифтинга и стягането на лицето и контурирането на тялото най-често се проявяват в срок от три месеца след процедурата. Пациентите могат да получат леко зачервяване за няколко часа след процедурата, както и подуване или изтръпване в третираната област за период до няколко седмици. В третираните зони може да се наблюдават отоци и загуба на сетивност, които отминават до 2 – 4 седмици след процедурата.

Усеща ли се болка по време на процедурата?

Ultra MPT осигурява комфорт по време на процедурите с уникалната си трансдюсерна система. Много пациенти и практикуващи специалисти съобщават, че в сравнение с други апарати, Ultra MPT причинява минимална болка и лек дискомфорт по лицето и тялото. Усещанията отшумяват веднага след процедурата.

Подходящ кандидат ли съм за процедура с Ultra MPT?

Пациентите с разнообразни състояния на кожата на лицето като фини линии, дълбоки бръчки, хиперпигментация, както и онези с упорити коремни мазнини и паласки, които желаят да имат по-стройна фигура, са идеални кандидати за процедури с Ultra MPT. Практикуващите специалисти могат да предложат процедури за лице и тяло с накрайници, излъчващи на различни дълбочини, което способства за разширяването на демографския профил на кандидатите.

Предимства

HIFU V-МАХ Лифтинг

Апарата e cъздaдeн дa изглaждa бpъчĸитe, дa пoдoбpявa eлacтичнocттa нa ĸoжaтa, дa oфopмя ĸoнтypa нa лицeтo и дa cтимyлиpa пpoизвoдcтвoтo нa ĸoлaгeн.

Какво е НІFU V-МАХ?

Bиcoĸoчecтoтни фoĸycиpaни yлтpaзвyĸoви вълни гeнepиpaт тepмaлнa eнepгия дocтигaщa дo 65 гpaдyca цeлзий пpoниĸвaт в дълбoчинa нa oĸoлo 3,5 мм. – 4,5 мм. в ЅМАЅ (пoвъpxнocтeн мycĸyлeн cлoй) cлoя нa ĸoжaтa.

Необходима ли е почивка след процедура?

He ca нeoбxoдими ниĸaĸви cпeцифични дeйcтвия. Cлeд пpoцeyдpa мoжeтe дa пpoдължитe c ocтaнaлите си задължения.

Колко време отнема една процедура?

B зaвиcимocт oт тpeтиpaнaтa зoнa пpoцeдypитe c НІFU V-МАХ ca c paзличнa пpoдължитeлнocт. Зa лицeто чacт oтнeмa oĸoлo 30 минyти

кога се забелязва ефект от процедурата ? колко време ще бъде задържан постигнатият резултат

Πoвeчeтo xopa зaбeлязвaт peзyлтaтитe oщe cлeд пъpвaтa пpoцeдypa c НІFU V-МАХ. Πocтигнaтият eфeĸт мoжe дa бъдe зaдъpжaн oт 8 дo 10 мeceцa в зaвиcимocт oт индивидyaлни фaĸтopи ĸaтo eлacтичнocт нa ĸoжaтa и cпocoбнocттa зa пpoизвoдcтвo нa ĸoлaгeн.

Ефект:

Протокол:

Цена:

Зона 1 бр. 4 бр.
Лице 120 лв. 400 лв.
Шия 80 лв. 280 лв.

Geneo+ Супертерапия 3 в 1

Kозметичната платформа GeneoО+ e иновативна патентована и клинично доказана технология, която съчетава последователно няколко основни терапии. Комбинираното въздействие на различните методи постига несравними резултати за
цялостно дълбоко хидратиране, подмладяване и освежаване на кожата. Нещо повече, GeneoО+ осигурява насищане на клетките с кислород по естествен път и предоставя МОМЕНТАЛЕН РЕЗУЛТАТ на ЛИЦЕ, ШИЯ и ДЕКОЛТЕ.

OxyGeneo работи с две формули гел:

Процедурата е безопаснa, безболезненa и нежнa и може да се използва при всички типове кожа, дори и чувствителни.

Видими резултати още след първата процедура:

Протокол:

Цена:

Зона 1 бр. 4 бр.
Лице 120 лв. 360 лв.
Шия 70 лв. 200 лв.

Мезотерапия с пистолет Ez Injektor и FILORGA – дълбока хидратация

Френската лаборатория FILORGA , която вече повече от 40 години, създава високо технологични продукти за естетична медицина и продукти със ЗЛАТЕН СТАНДАРТ за качество и ефективност. Мезококтейлът NCTF (New Cellular Treatment Factor) Най-ефективният био-полиревитализиращ коктеил с 59 активни съставки плюс хиалуронова киселина, чиято цел е да възстанови увредените функции на клетките с кожата, да стимулира пролиферацията на фибробластите и да обнови междуклетъчния матрикс. Единственият продукт, който притежава CE маркировка за инжектиране. Методът на стерилизация чрез двойна филтрация (патентован от Filorga Lab.) гарантира ефективността на активните съставки.

NCTF135 съчетава 59 активни съставки плюс 0,025 mg/ml свободна хиалуронова киселина, подходящ за млада кожа.

Протокол:

Цена:

Мезотерапия с NCTF 135

Зона 1 бр. 4 бр.
Лице 150 лв. 520 лв.
Шия 70 лв. 240 лв.
Деколте 70 лв. 240 лв.
Очи 60 лв. 200 лв.

Мезотерапия с NCTF 135HA

Зона1 бр.4 бр.
Лице200 лв.720 лв.
Шия120 лв.400 лв.
Деколте120 лв.400 лв.
Очи80 лв.280 лв.

Микроиглена мезотерапия  
(микронидилинг) анти-ейдж

За терапията се използва високоефективна корейска козметика и дермапен.

протича в 6 стъпки:

Резултат:

Нормализира секрецията на мастните жлези, възстановява и поддържа хидро-липидния баланс на кожата и стяга порите. Стимулира обновяването на клетките на епидермиса

протокол:

цена:

Зона 1 бр. 4 бр.
Лице 100 лв. 360 лв.

Мезотерапия с RRS
на Skin Tech Pharma Group

RRS препаратите са професионални мезотерапевтични коктейли които ефективно се борят с различни кожни проблеми със специално разработената си формула. На практика, тези висококачествени препарати стимулират дермиса и осигуряват идеалния хидро баланс, биоревитализирайки кожата. Биоревитализацията хидратира кожата и обновява структурата, като в същото време има мощен антиоксидантен ефект.

RRS HA INJECTABLE е разтвор за инжекционна мезотерапия, подходяща за регенерация на кожата на лицето и тялото. Продуктът е с подсилено анти-ейджинг и биоревитализиращо действие, за регенериране и стягане на кожата като повлиява фините бръчки. Особено подходяща при кожа на пушачи, безжизнена кожа или при пациенти, подложени на силен ежедневен стрес.

RRS HA WHITENING Пигментации

Състав:

Зони на приложение:

Протокол

2 седмици (1 протокол = средно 4-6 процедури)

 *протоколът се повтаря при необходимост

Зона 1 бр. 4 бр.
Лице 150 лв. 520 лв.
Шия 70 лв. 240 лв.

RRS HA EYES околоочен контур

RRS на EYES е разтвор за инжекционна мезотерапия, специално разработен за кожата около очите. Подобрява окоочния контур, запълва повърхностни бръчки около очите, ефективен срещу тъмни кръгове и умора.

резултати:

Състав:

Продуктът съдържа неомрежена хиалуронова киселина, чието биоревитализиращо действие е подсилено чрез специфичен биоревитализиращ разтвор, съдържащ витамини, антиоксиданти, микроциркулатори и изсветляващи съставки.

Зони на приложение: :

Протокол:

Цена:

Зона 1 бр. 4 бр.
Очи 100 лв. 320 лв.

RRS HA TENSOR LIFT 
При отпусната кожа

RRS® HA TENSOR LIFT е разтвор за инжекционна мезотерапия, специално разработен за стягане на кожата в средна и долна трета на лицето и шията и деколтето. Препоръчва се за пациенти от 35-55годишна възраст

Състав:

Продуктът съдържа 30 мг неомрежена резорбируема хиалуронова киселина в допълнение за подобряване на анти-ейджинг ефекта и 25мг DMAE за естествено стягане на кожата.

протокол:

цена:

Зона 1 бр. 4 бр.
Лице 150 лв. 520 лв.
Шия 70 лв. 240 лв.

Диамантено дермабразио  
(микродермабразио)

Процедурата е универсална, подходяща за приложение при широк кръг пациенти. Методът е разработен за третиране на лице и тяло и съчетава в себе си повърхностен механичен пилинг с корундови микрокристали и вакуум масаж. Прилага се както като ефективен антиейдж метод, пигментации,  така и в комплекса от стъпки при лечение на акне.

Терапията протича в 6 стъпки:

Резултат:

Стимулира се образуването на нов повърхностен слой на епидермиса, отстраняват се замърсяванията и мъртвите клетки. Порите се отпушват, кожата се усеща чиста и сияйна.

Протокол:

Цена:

Зона 1 бр. 4 бр.
Лице 50 лв. 170 лв.
Лице + шия + деколте 70 лв. 240 лв.