Терапии за
тяло

Контакти

+359 895 002 341

dolcebellezza@abv.bg

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон - Пет: 8:00 - 21:00

Съб: 8:00 - 21:00

Нед: 10:00 - 21:00

ЛОКАЦИЯ

бул. Марица 43, Пловдив, Кършияка

Jordi shape стягане и оформяне на тяло

Той представлява патентована синергия от 4 технологии: биполярна радиочестота (най-мощната произвеждана някога – 150 W), IR (инфрачервена светлина), пулсиращ вакуум и масажни ролки.

Апарат JORDI Shape e устройство за премахване на целулит, стягане на кожата на тялото и намаляване на подкожни мазнини.

Сесиите с апарата се прилагат за оформяне на тяло и намаляване на мазнини.

След около 4-6 процедури с апарата, кожата става по-гладка и стегната. Целулитът видимо се редуцира. Апаратът загрява кожата в дълбочина, като по този начин предизвиква синтеза на нов колаген. Той е единственото устройство, което може да стимулира производството на нов колаген в кожата.

Цена:

Зона1 бр.4 бр.
Седалище80 лв.280 лв.
Бедра140 лв.460 лв.
Корем80 лв.280 лв.
Ръце80 лв.280 лв.

HIEMT PRO

Това е нова ера в процедурите за тяло!

Електромагнитно скулптуриране на тяло е единствената технология в естетичния сектор, която изгаря нежеланите мазнини и същевременно изгражда мускули.

HIFEM технологията предизвика комфортни, безвредни и изключително ползотворни мускулни контракции. Мечтаното тяло е по-близо, без досадните тренировки и постоянни ограничения.

Методът, сравнен с други технологии за оформяне на тяло е предпочитан, защото след стопяване на мастните депа, в кръвта няма наличие на висок холестерол! Не се натоварва отделителната система и черния дроб. Създава високо интензивно магнитно поле и предизвиква 20 000 мускулни съкращения за 30 минути: дори за най – добрите спортисти това е нещо невъзможно!

Процедурата е точно обратното на интензивна тренировка – поне по отношение на участието на клиента в нея – провежда се докато той е легнал. Не са необходими дрехи за фитнес зала, апликаторите преминават през леки дрехи или се слагат директно върху кожата. В течение на 30 минути апарата предизвиква приблизително 20 000 максимални контракции, което е еквивалентно на извършване на 20 000 коремни преси или клекове!

Мускулните движения, причинени от HI-EMT, няма да увредят други стави или части на тялото и могат ефективно да укрепят мускулите на корема или задните части, да увеличат броя и обема на мускулните влакна. Това прави линиите на тялото по-изпъкнали и естетично по-оформени.

За кого е подходяща процедурата

Зона1 бр.4 бр.
Седалище100 лв.360 лв.
Бедра100 лв.360 лв.
Корем100 лв.360 лв.
Ръце100 лв.360 лв.

Кавитация

Ултразвуковата кавитация е една от най-предпочитаните и доказано резултатни процедури срещу целулита и мастните натрупвания. При този метод се използват ултразвукови честоти, в оптимални граници от 36 kHz до 40 kHz, проникващи в кожата, и образуващи микромехурчета, които се пукат, унищожавайки мастните клетки в третираната зона. Чрез лимфната и отделителната системи, вече разградените мазнини се изхвърлят по естествен начин от организма.

Метаболитните процеси се засилват, в резултат на което започва процес на ускорено разграждане на мазнините и образуване на нови колагенови нишки.

Противопоказания

Въпреки безопасността на използваната технология, процедури с кавитация не се препоръчват при:

Колко процедури са необходими?

За максимален ефект препоръчваме да се извършат минимум 10 процедури, разделени през 7 дни. Необходими са 1-2 цикъла за постигане на окончателни резултати, като конкретният брой се уточнява според индивидуалните нужди. Терапиите с кавитация могат да се комбинират ефективно с радиочестотен лифтинг.

Цена:

Зона1 процедура5 процедури10 процедури
Седалище30 лв.135 лв.250 лв.
Бедра45 лв.220 лв.380 лв.
Корем30 лв.125 лв.250 лв.
Ръце30 лв.125 лв.250 лв.

Радиочестотен
лифтинг на тяло

С този метод се постига висока ефективност върху зоните с отпусната кожа, мастни натрупвания и целулит по тялото. Тези зони най-често биват ръце, корем, ханш, седалище и бедра. Процедурата се комбинира отлично с кавитацията срещу портокаловата кожа.

Противопоказания

Не се препоръчват радиочестотни терапии при:

Колко процедури са необходими?

За оптимални резултати препоръчваме да се извърши един пълен цикъл от 10 процедури, разделени на 3 седмично. Необходими са 1-2 цикъла за постигане на окончателни резултати, като конкретният брой се уточнява според индивидуалните нужди.

цена:

Зона1 процедура5 процедури10 процедури
Седалище30 лв.135 лв.250 лв.
Бедра45лв.220 лв.380 лв.
Корем30лв.125 лв.250 лв.
Ръце30лв.125 лв.250 лв.

Пресотерапия - лимфодренаж

Пресотерапията е модерен, ефективен и безболезнен метод с изразен терапевтичен ефект за премахване на целулит и мастни натрупвания по тялото.

Активира пасивната част на кръвообръщението- вените и лимфните съдове, като по този начин стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи.

Процедурата резорбира отоците и има освобождаващ и болкоуспокояващ ефект. Води до промяна в контура на тялото, силуетът става по- фин, а проблемните, отекли зони биват разтоварени.

Препоръчва се при тежест и умора в краката в резултат на нарушено кръвообръщение и отоци по крайниците, както и при целулит и затлъстяване.

 

За кого е подходяща процедурата?

Пресотерапията и лимфния дренаж ефективно повлияват на застоялите подкожно- мастни тъкани, карайки лимфната система активно да извежда натрупаните течности и шлаки, което довежда до постепенно намаляване на зелулитните образувания , нормализация на микроциркулацията и обмена на вещества в тъканите.

За най- добри резултати се препоръчва поредица от процедури , чийто брой варира между 8-15, в зависимост от конкретните нужди.

Цена:

1 процедура 10 процедури
40 лв. 300 лв.

Разгледай пакетните процедури които предлагаме